Navigatie

't Huis bij de kapper

't Huis bij de kapper

Filosofie

Thuis bij de kapper

In onze volledig vernieuwde kapsalon gelegen te Onze-Lieve-Vrouw-Waver tussen Mechelen en Lier  leggen we nog meer nadruk op het welzijn.
U thuis voelen bij de kapper, dat is ons streefdoel.

 

Van harte welkom,
Elke en Christof

 

Christof

Mede door wedstrijden, podia-,modellenwerk, buitenlandse stages zoals Londen, Parijs, Keulen, Oslo, Glasgow,… sinds mijn 16de blijf ik steeds op de hoogte van de laatste trends in haarmode en producten. Zo heb ik mijn persoonlijke kijk als kapper ontwikkeld
Deze zaak is opgericht door mijn ouders waardoor ik heel snel in contact kwam met dit beroep.

Groetjes,
Christof

Elke

Van kindsbeen af heb ik interesse voor het kappersgebeuren. Op de bus met schooluitstappen, in ballet op stages en in de jeugdbeweging op kamp, was ik altijd met de meisjes hun haren bezig. Ik droomde van een eigen kapsalon. De passie die op mijn 15de groeide, mondde uit om in het weekend en de vakanties aan de slag te gaan in een kapsalon. Ik merkte snel dat het hard werken was, maar hou ervan om de mensen persoonlijke aandacht te geven en hun mooi te laten voelen.
Het is toch ook een heel technisch beroep. Je kan pas echt creatief zijn, als je voldoende geschoold bent. De wereld ging voor mij open als ik cursussen in binnenland en buitenland mocht gaan volgen. Een jaar wekelijks bij De Ridder in Brugge leren opsteken. Backstage werken bij shows van Redken, Para Olympisch, Miss België, avondcursussen bij Asca, make up bij helena Rubenstein, Mac enz.
Londen, Parijs ,Oslo zijn toch wel cursussen waar we elk jaar naar uitkijken. Echte drijfveren om je talent ten volle te benutten. U mogen blijven ontwikkelen en nieuwe dingen leren is zalig aan dit beroep. Het sociale contact en mensen mooi en gelukkig maken, is voor mij het mooiste werk dat er is.
Dat ik in een kapsalon terechtgekomen ben, die héél punctueel werken en daar mijn man heb ontmoet, is een geschenk. We zitten op dezelfde golflengte en kunnen samen onze passie delen, elkaar uitdagen, elkaar pushen naar een hoger niveau. Naast onze zaak hebben we intussen 4 schatten van kinderen, die ons leven verrijken. Die ons ook er op tijd en stond laten aan herinneren, dat er niet alleen werk is, maar om het evenwicht te zoeken in de passie voor je werk en je gezin.

Tot binnenkort,
Liefs Elke

Hussein

Ik heb mijn stage hier gevolgd in 2012. Sindsdien werk ik hier voltijds
Heren snitten, kleuringen en hoofdmassages doe ik het liefst.

Vanessa

Ik wilde altijd al kapster worden maar pas op mijn 27ste ben ik van start gegaan met een opleiding. Het is mijn geluk geweest om hier terecht te komen in deze mooie kapperszaak waar ik verder begeleid word door Elke en Christof. Ik vind het leuk om mensen blij te maken met een nieuwe coupe of een leuk kleurtje of een snit. Een beetje verandering af en toe kan geen kwaad toch? Dus kom gerust eens langs, ik kijk er alvast naar uit! Vriendelijke groetjes, Vanessa

Pin It on Pinterest