Navigatie

't simpel genot

't simpel genot

Wellness

LEKKER ONTSPANNEN IN ONZE PRIVÉ-SAUNA / wellness

Vriendinnen actie in de maand mei en juni! Kijk snel bij acties!

Wat gaat er boven een paar uurtjes genieten van een zuiverende wellness ervaring?  Kom tot rust in onze private sauna gelegen tussen Mechelen en Lier, met openhaard, voetbad, sauna, hammam, infrarood, regendouche en een 14m lang verwarmd binnenzwembad.

Genoten van het Avondgenot. Alles perfect in orde. Fijne ontvangst, lekkere tapas, zalige sauna, .... Kortom SUPER. Wij komen zeker terug.

Kim Kerkhofs 27/07/2017

Warm onthaal, alle faciliteiten tip top in orde! Prijs kwaliteit ook in orde. Zeker voor herhaling vatbaar.

Linsay Vets 19/07/2017

Onze kennismaking met deze Wellness is super goed meegevallen!
Sfeervolle omgeving, proper en lekkere hapjes.
Ook voor de kids genoeg ruimte en amusement.
Voor herhaling vatbaar!

Véronique Boons 14/07/2017

Wij genoten van 3 uurtjes avondgenot. Supervriendelijke gastvrouw, supergezellig, mooi verzorgd, lekkere hapjes, heerlijke chamagne. Je hebt echt 3 uur nodig om alles te doen (sauna, hamam, zwembad, bubbelbad, boekje lezen voor het haardvuur,..). Kortom wij zijn helemaal tot rust gekomen en hebben van de "avond genoten". We kunnen dit aan iedereen aanraden en komen zeker nog eens terug met onze kindjes.

Vicky Beyers 09/06/2017

Wat hebben we genoten van onze 3 uurtjes ochtendgenot! Helemaal top,zeker aan te raden met kindjes,onze 2 kapoenen vonden het heerlijk!! We komen zeker terug! Het enige minpuntje; t is veel te snel voorbij!

Cindy De Winter 01/05/2017

Tijdens het verblijf is er een minibar ter beschikking en voor de kleine honger kan je à la carte bestellen.  Buiten kan je zalig vertoeven in onze jacuzzi, op ons gezellig terras of in onze ligweide.  Onze privé-sauna is ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen.  Overal zicht op het zwembad. Kinderen gratis tot 12 jaar.  Deze 150 m² privé wellness gelegen te Onze-Lieve-Vrouw-Waver is helemaal voor jou.

Dit is onze prijslijst.

Minder dan 3 u. op voorhand reserveren? enkel via 0476.26.81.51

Kom je graag op dinsdag- of woensdag- of donderdagnamiddag, enkel telefonisch of per mail te reserveren!

Elke week zijn er  extra uren vrijgemaakt om te boeken, kijk snel bij acties!

Reserveer hier uw plek bij ‘t simpel genot

Pin It on Pinterest